Strømleverandøren sin det!

Ny/oppdatert blogg om stømsparing, duppeditter og Tibber finner du ved å trykke på denne linken her 🙂

I mai/april 2017 byttet jeg strømleverandør. Jeg hadde hørt om Tibber, «strømleverandørens svar på Spotify». De vant Petter Stordalens gründerkonkurranse og har siden det hatt stor suksess. Det forstår jeg veldig godt.

Nå er det sånn at jeg blogger om ting jeg liker og ting som er bra. Det er ingen hemmelighet at jeg (og du) får 500kr hvis du går for Tibber via linken min. Det er veldig lett og bytte strømleverandør, og det gjør du med glede etter at du har lest hva jeg skriver her.
Del gjerne med venner 😉

Ikke hørt om Tibber sier du?

Nei, men du har sikkert hørt om Norgesenergi og mange andre som er harde på markedsføring. Tibber har ikke vært så rå på å markedsføre seg. Men de er ikke dårligere eller dyrere av den grunn. De kommer faktisk veldig bra ut prismessig. Hvis du ønsker kan vi gjerne sammenligne strømregninger når som helst 😉 Husk, nettleia er lik for alle. Det er kun strømpris jeg snakker om her.

Dette gjør Tibber til en suveren vinner!

Som Tibber-kunde kan du koble dine varmekilder mot strømleverandør og bruke mer strøm når strømmen er billigst. Fantastisk løsning! Dette sparer du enormt mye penger på!
Jeg har pr. i dag ikke begynt med dette, men det nærmer seg. Jeg tenker litt på å bytte ut panelovner. Har nettopp kjøpt Mill Wifi socket hos Jernia Aurskog som jeg skal teste snarest. Den skal jeg montere på en gammel panelovn på soverommet mitt.
Skal skrive mer om dette senere. Driver også med litt smarthus-greier som jeg blogger om senere 😉

Veldig lønnsomt ved vannbåren varme.

Jeg har vannbåren varme som burde vært koblet mot Tibber. Her er det virkelig mye å spare for meg da betonggulvene er store varmemagasiner, og jeg vil ikke merke om el-kassetten (berederen) fyrer mer eller mindre i noen timer.

«I morgen er det ekstra billig strøm»

Tibber har full kontroll over strømpriser til enhver tid. Og som kunde får du slike meldinger. I morgen kl 09-10 er det ekstra dyrt, eller ekstra billig. De varsler deg når strømmen er veldig dyr eller veldig billig. Smart!

Genial og enkel app!

Appen til Tibber er veldig enkel. Her har du full oversikt over strømpris, forbruk, fakturaer osv. Se på bildene nedenfor så forstår du.

Legg igjen en kommentar