Aktiv jobbsøker

Det går litt sakte med å bygge trafikk i nettbutikken

Nettbutikken www.lydbildedata.no startet i Oktober og har solgt en del rekvisita som blekk, batterier osv. Solgte 2 store skrivere også! I tillegg har jeg hatt noen oppdrag på support, laget noen hjemmesider og satt i gang en nettbutikk for en kunde. Ikke dårlig, men ikke i nærheten av å kunne bli en god nok inntekt ennå. Det er lite profitt på varer og konkurransen er dessverre høy. Akkurat nå bygger jeg opp varelageret, dvs. jeg sitter ikke igjen med noe ennå. Sånn er det å skape ting 🙂

Jobbsøker

Jeg kan lene meg litt på NAV mens jeg forsøker å få opp salget eller i beste fall få meg jobb. Betrakter meg selv som aktiv jobbsøker. NAV syns at jeg bør søke 3 stillinger pr. uke. Det er litt utfordrende! Men jeg har da søkt på jobber, jobber som jeg veldig gjerne vil ha.
Akkurat nå venter jeg spent på svar.

Pizzeriaen Lipoli i dvale

Pizzerian min gikk som en drøm helt til November. Da begynte man å se effekten av kulden, strømregningene og andre ting som folk prioriterer. F.eks. black Friday var salget nesten 0.
Uti Desember bestemte jeg meg for å stenge inntil videre. Det er ikke så koselig å sitte der helt alene og småfryse mens man venter på en og annen bestilling. Strømkostnadene spiser opp mye av profitten, og det krever ekstremt mye strøm for å holde det hele igang.

Det positive da, er at Lipoli har passert 2000stk solgte pizzaer siden starten 14.April! Det er jo helt fantastisk! Og mesteparten av salget har foregått rett utenfor husveggen. Veldig praktisk! Forhandler om 2 Cateringoppdrag også, litt uti Februar. Regner med at Lipoli er igang i Februar, som vanlig. Men at kanskje ikke sesongen begynner skikkelig før mars-april. Har jo ingen erfaring med dette markedet fra tidligere, så det er bare å gjøre som regjeringa. Følge med!

Lavsesong for Rockestjerna også

Bandet mitt, eller duo som det egentlig er. Vi hadde et par oppdrag i Romjulen. Det ble ingen julebord i 2022 dessverre. Er redd jeg prioriterte Pizzerian min litt for mye :-/
Vel, 2022 ble et godt år tross alt. 13 meget fine spillejobber hvorav en jobb gav oss en flott miniferie/jobbtur til Vestlandet.
Har booket en jobb på påskeaften, ellers er kalenderen åpen for mer. Men det er lavsesong nå, så vi stresser ikke med booking. Det pleier å komme jobber 🙂