Hjemmelaget urte-likør oppskrift

Her trekker spriten ut smakene fra urtene

Jeg er som dere skjønner litt over middels glad i mat og drikke. Altså lage det og nyte det. Mye av tiden tilbringer jeg på kjøkkenet. Nesten hver lørdag er det hjemmelaget pizza, noe jeg utvikler og forbedrer stadig. Men drikkevarer har jeg også holdt på med hele mitt liv egentlig. Siste 11 årene har … Les mer Hjemmelaget urte-likør oppskrift

Hjemmelaget Pizza, Italiensk Napoli stil

Ray's hjemmelagede pizza

OBS! Ny blogg om hjemmelaget pizza kommer snart. Det blir en langt enklere oppskrift som funker fjell. Stekt på stål i vanlig stekeovn. Siden jeg var liten har jeg likt å lage mat. Husker jeg og søstra mi laget “limbo-boller”, senere ble jeg hektet på ostesmørbrød, diverse woker, marinader og til slutt pizza. Her kommer … Les mer Hjemmelaget Pizza, Italiensk Napoli stil