Ny nettbutikk, ny giv!

Utrolig mye bra respons fra tidligere kunder gjør at jeg starter IT-support og nettbutikk

Under opphørssalget i butikken jeg jobbet kom det daglig innom kunder som spurte «hva gjør vi nå, når du forsvinner. Hvor går vi for å få hjelp? Hvor skal jeg kjøpe blekk til skriveren min?»

Egentlig hadde jeg tenkt å få meg jobb et sted og drive min Pizzeria i helgene. Kanskje ta på meg mer spillejobber med duoen EVO. Men så tenkte jeg, hva med å prøve å bygge opp et tilsvarende tilbud som butikken i Aurskog Senter? Bare at det ikke er en fysisk butikk..

Jeg bråbestemte meg for å gå all-in. Hadde jo begynt å lage nettbutikk for en stund siden, så selve rammen var jo der. Men det måtte til uendelig med timer for å få butikken 100%. Dette jobber jeg med pr. i dag.

Produkter som ble igjen etter opphørssalget, noe ukurant og noe mer kurant. Vi får se. Disse blander jeg sammen med enkelt produkter jeg har kjøpt selv men aldri pakket ut og brukt. Og så supplerer jeg med varer fra mine leverandører. Har allerede fått konto hos de fleste av leverandørene jeg handlet fra som butikksjef i Aurskog Elektriskes butikk på Aurskog Senter.

Det var ikkeno tvil om hva nettadressen måtte bli. Hadde alt tatt i bruk www.lydbildedata.no. Selv om siden ikke var kommet særlig frem på nett så var jo grunnlaget der.

www.lydbildedata.no, fordi kallenavnet på gamle butikken var Lyd bilde og data. Enkelt og greit. Nå vil ikke denne sjappa ha særlig mye med bilde (altså tv) å gjøre. Men mer data. Altså datamaskiner, rekvisita, support.

Lang tid «nær databransjen»

Har aldri hatt stillingsbeskrivelse som har med data å gjøre, men i samtlige jobber jeg har hatt har jeg vært «datamannen». Jeg har drevet med «data» siden slutten av 80-tallet. Har bygget datamaskiner. Har vært igjennom alt fra MS-Dos 2.0, Windows 3.11 og oppover. Vært innom en rekke Linux Distroer.. Satt opp filservere, backup-systemer, print-servere, internett-server (fra den tiden man hadde analogt modem på telefonlinja). Har bygget drøssevis hjemmesider i html, Frontpage, WordPress. Autocad, Photoshop, Office har jeg drevet med. Jeg har ført mitt regnskap i 12 år, nå fører jeg i Tripletex.

Har bygget nettbutikker i WordPress/Woocommerce. Har ytet IT-support til Gud og hvermansen, spesielt de siste 10 årene da jeg jobbet for Aurskog Elektriske.
Jeg vil påstå at kompetansen absolutt er på plass 🙂

Jeg er en sånn kar som fikser det meste. Bred og lang erfaring gjør at jeg skaffer deg batteriet du aldri får andre steder. Jeg digitaliserer dine VHS-filmer. Kan fikse opp gamle foto og printe dem på fotopapir også. Setter gjerne opp din trådløse printer som du sliter med. Fikser din halvgamle trege pc slik at den blir frisk og rask. Bytte strenger på gitaren din? Jeg fikser det meste, prøv meg! Inngangen, (min nettbutikk) finner du her.