Plektere over hele verden

Endelig! Det tok noen år før jeg hadde ork til å starte på dette igjen. Ikke for at jeg ikke har levert plektere i alle år, for det har jeg. Faktisk en del tusen plektere i året. Men jeg har først og fremst forsøkt å supporte gamle kunder, og større kunder. Ikke 1000 små-kunder i året sånn som i glansdagene til Pickfactory. Det har jeg rett og slett ikke tid til når jeg jobber hos Aurskog Elektriske full stilling!

Pickfactory.com

Pickfactory er mitt firma, som jeg startet i 2003. Ideen kom vel allerede i 2000/2001. Og dere som kjenner til dette vet at jeg var “stor” på gitarplektere i mange år. Jeg konkurrerte med de største leverandørene i verden faktisk. Og laget tonnevis med plektere! Jeg har laget plekter til Metallica, Status Quo og masse andre internasjonale og Norske artister og band.
Det gikk litt på trynet i fra 2011, og det står det litt om nederst på denne siden.

Pickfactory plektere

Nå har jeg hodet over vannet igjen, mer enn noensinne. Corona-krisen har gitt meg litt mer tid sånn at jeg har kunnet bygge opp min nettbutikk igjen. Mest på grunn av kortere dager på jobben + avlyste spillejobber.
Pickfactory.com er nå ute av askehaugen og folk kan bestille plektere på nett igjen. For lokale kunder er det mulig å hente plekterene på Aurskog.

Ikke bare plastbiter med trykk

Ikke nok med at jeg lager plektere som alltid, men etter mange år i denne bransjen har jeg knyttet kontakt med en del leverandører. Jeg forhandler trykksaker også. Visittkort, plakater. Og hjemmeside-produksjonen er godt igang. Dette vil si at jeg kan være litt type “total-leverandør” til band som trenger plektere, visittort, plakater, hjemmeside osv. Til og med bannere og den type svære produkter kan jeg levere.

Plektere og alt dette andre får du på www.pickfactory.com nå. Og du kan betale via Klarna eller PayPal.

Er det ikke kult?? 🙂

Legg igjen en kommentar