Fjernhjelp, datahjelp via nettet

Det er krise, folk sitter Corona-fast og mange bedrifter sliter. Her jeg jobber, i Aurskog Elektriske begynner nedgangen. Vi har lenge vært flinke på IT-support. Vi har fikset hundrevis av datamaskiner her på vår lille serviceavdeling i Aurskog Senter. Nå faller kundene vekk, folk sitter i karantene eller ønsker ikke teknikere på besøk. Da må man se etter andre løsninger for å fikse PC’n til folk. Fjernhjelp heter det!

Og det startet Aurskog Elektriske med i dag tidlig. Vi kjøpte et program som heter Teamviewer som lar oss tilby fjernhjelp uansett hvor våre kunder befinner seg. Vi kan kobler oss til en PC i Finnmark, Bergen eller hvor det måtte være. De fleste dataproblemer kan løses online. Det er både trygt og enkelt.

De fleste oppdragene våre dreier seg om en PC som har blitt treg, eller at det popper opp masse merkelig reklame og lettkledde damer. Det er som oftest manglende oppdateringer, virus og malware, bloatware. Og vi er gode på å fjerne slikt! Nå kan det altså gjøres fra oss, som fjernhjelp! Det er bare å la oss få tilgang til din PC noen timer, og når vi kobler oss av så er den frisk og rask 🙂

Les mer om Teamviewer fjernhjelp her

Legg igjen en kommentar