Produksjon av nettsider

Hjemmesider, nettsider, nettsted, internettsider, web-sider, ja kjært barn har mange navn. Nå har jeg tatt skrittet ut og tilbyr hjemmesider for private og bedrifter. Jeg holder meg til enkle sider som infosider og blogg (sjekk linker nedenfor). Nettbutikk har jeg ikke satt meg så mye inn i nå, men det kommer.

Rimelige hjemmesider

Sjekk pris på egen hjemmeside her

Min styrke er at jeg lager greie nettsider til en god pris og samtidig optimaliserer de for nettsøk, spesielt Google da. Jeg lager ikke flotte glansbilder men sider som er ment å få trafikk fra nettsøk. Søkemotoroptimalisering heter dette, og forkortes «SEO».

Denne teknikken er noe jeg jobber kontinuerlig med å lære meg. Og algoritmene forandrer seg stadig, så det er en evig prosess.. Jeg leser og forsøker nye metoder hver eneste uke på mine egne sider, og hvis det gir forbedring så overfører jeg det gjerne til mine kunders sider.
Jeg bruker WordPress og plugins som f.eks. Yoast. For å følge med å trafikken bruker jeg Google Analytics, Screaming Frog, Google Search Console og flere verktøy.

Ta kontakt dersom du ønsker pris på hjemmeside

Bli sett på nett

Å være synlig i Google søkeresultater er viktig dersom man ønsker å tiltrekke seg kunder. Det er to måter å gjøre dette på. Man kan betale, annonsere på Google, Facebook osv. Eller bygge sider riktig for å få organiske søketrafikk. Nettstedet kan optimaliseres på enkelte nøkkelord og søkefraser og jo særere dine produkter er jo lettere er det selvfølgelig å komme høyt opp i søkeresultatene 🙂

Jeg begynte så smått med hjemmesider på slutten av 90-tallet da jeg jobbet for Electrocompaniet på Lørenskog. Mine egne sider begynte jeg med i 2004/2005 da jeg satte opp min egen nettbutikk og faktisk levde av den i flere år (akkurat nå er den ikke i drift, og det er med vilje).

Etter jeg begynte å jobbe i Aurskog Elektriske ble dette med hjemmesider lagt litt til side bortsett fra en bandside jeg driftet. Nå i det senere har jeg tatt tak i flere sider:

Booke.band – hvor jeg forsøker å tiltrekke meg kunder som ønsker musikk til bryllup, julebord osv.

Artistguiden – Som er min første kunde og et av Norges største artistbyråer.

Aurskog Elektriske – Firmaet jeg jobber i

Aurskog Senter – Senteret jeg jobber i 🙂

Holmenbyen.no – Et meget lokalt nettsted med litt glimt i øyet.

Bare kontakt her eller ring 90 97 18 22 dersom du ønsker at jeg skal lage nettsted for deg eller din bedrift.