Hjemmeside for artistbyrå

Hjemmeside(r) har jeg forsåvidt drevet med siden midt på 90-tallet, og da for firmaer jeg har jobbet i. Mine egne sider for musikk og hobbyer har jeg tuklet litt med også. Og min nettbutikk Pickfactory jobbet jeg knallhardt med i mange år (akkurat nå ligger den brakk). Den klarte jeg i sin tid å få på 3. plass i Google med søkefrasen “Custom Printed Guitar Picks”. Noe som etterhvert gjorde at det tok helt av 🙂

Nettopp fordi jeg er litt gira på å lage hjemmesider for tiden, altså lese om SEO (søkemotoroptimalisering) tenkte jeg ; jeg kan jo lage nettsider for andre også? Kanskje tjene en slant til og med?

Artistguiden på Strømmen er et firma jeg har hatt kontakt med i mange år. Duoene mine, Twisted Pair og EVO partyduo har fått en del oppdrag via dem… Jeg nevnte dette med hjemmesider for dem og påpekte at nettstedet deres var totalt akterutkjørt. Ikke var nettstedet oppdatert og ikke indeksert av Google. Dvs. ingen søk ledet til Artistguidens hjemmeside! Det er dårlig butikk!

Etter et kort møte Bjørn Terje på Artistguiden ble vi enige om pris og hva som skulle gjøres. Vi ble enige om en startpakke for å få firmaet på nett. De 20 største artistene skulle med. Først ble det koblet til en ny plass etter min anbefaling, som har greit kontrollpanel, statistikker og bra support. Når DNS var i orden var jeg klar. Materialet fikk jeg tilsendt og etter noen timers jobb kom det nye nettstedet på plass. Dette er mitt første skikkelig oppdrag, og det var ekstra gøy at det var Artistguidens hjemmeside som ble mitt første 🙂

Ønsker du at jeg lager hjemmeside til deg så bare ta kontakt for tilbud 🙂

Legg igjen en kommentar