Brendan O’Brian avslutter sesongen på Irske pub(er) i Mallorca

Har nettopp kommet hjem fra Mallorca. Dro dit på søndag for å overvære Brendan O’Brians avslutning for sesongen. Vel, egentlig skulle han avslutte for godt men det kan være at han dukker opp der nede igjen av og til.

Brendan møtte jeg for 10 år siden da vi var flere familier som tok en tur til Playa de Muro ved Alcudia. Hver kveld endte vi opp på den irske puben The Posh Paddy fordi det var rett ved hotellet HSM Lago Park, og Brendan spilte der. Jeg kom i snakk med han og hans kone Sharon. På den tiden drev jeg stort med gitarplektere så vi snakket litt om plekter, musikk osv.

Plutselig ble jeg Brendan’s “manager” 🙂

Neste gang jeg var der nede ble det mer prat. Brendan sa, det er så mange nordmenn som sier de skal få oss til Norge men vi hører aldri noe mer fra dem. Han ville så veldig til Norge! Ok sa jeg, så ringte jeg Christian på Fjøset/Tyst Bar på Aurskog og spurte om han var interessert i en knallgod Irsk trubadur, en ekte Belfast lad som spiller kjempebra!. JAAA sa Christian. Og dermed ble jeg “manager” for Brendan O’Brian i Norge 🙂

Hans Norske nettside finner du her på Booke.band, et nettsted jeg bruker aktivt for mine musikkprosjekter. Her finner du kontaktinformasjon dersom du ønsker å booke Brendan.

Allsidig musiker

Han har vært i Norge flere ganger. Da bor dem hos meg, låner mine gitarer, lydutstyr og iblant bilen. Brendan er såpass fleksibel at han kan spille på alle steder. Han stiller opp på gamlehjem, seniortreff osv. og spiller gamle irske igjenkjennbare sanger med fele, banjo, mandolin, fløyte, kassegitar. Og neste da kan han spille Jimmy Hendrix med tenna på en pub så det virkelig gnistrer! Han spiller selvfølgelig ALT av Irske låter, gamle og nyere. Men i tillegg det meste av evig-unge coverlåter som passer på puber osv.

Brendan O’Brian spiller ikke bare på Posh, han spiller også på Mucky O’Marras, en annen Irsk pub som ligger mellom Muro og Alcudia. Her er et par rykende ferske opptak 🙂

Brendan spiller låta Galway girl på den Irske puben Muchy O’Marras i Alcudia
Girl from Belfast City (der er jaggu Brendan fra også) 😉

Legg igjen en kommentar