Min Italienske Pizza takeaway LIPOLI!

Etter mange år som hobbykokk og pizzaelsker var tiden inne for å lage seg sin egen pizza takeaway her i Aurskog

Nå har jeg kjøpt splitter ny salgsvogn med utstyr og startet Italiensk Pizzeria. Pr. i dag står jeg utenfor mitt hus.

Ny salgsvogn fra Polen, bestilt fra Veles Transport i Bergen. Her skal det trylles frem Italiensk Pizza

Ordrene kommer via nett. Alt suser og går veldig fint. Neste steg er å ansette min kjære, kanskje komme seg til en mer trafikkert plass. Profilering/markedsføring må gjøres. Hittil har jeg ikke gjort noe annet enn å dele dette på Facebook og Instagram
Hele historien er lang og dere kan lese hele historien om Lipoli her.

Stedet heter Holmenbyen så…
Her er arbeidsplassen. 4x2meter til rådighet. Man skal planlegge nøye for å ikke bruke mer plass enn man har. Valgte iZettle kassesystem (uten kontanter foreløpig). Dette skal integreres med Tripletex etterhvert. Regnskap har jeg ført i 12 år så jeg fortsetter med det på egenhånd helt til jeg ansetter folk.
Pizzaene stekes på en elektrisk ovn, Effeuno. Temperatur på 450 grader gjør at pizzaen er ferdig på 90 sekunder! Bunn og saus lages fra bunnen, og vi har ofte vår egen vri på menyen.

Pizzaene selges online fra hjemmesiden til Lipoli Pizzeria som du finner ved å trykke på denne linken.

Grunnen til at salgsvognen pr. i dag står hjemme er ikke for å gjemme seg bort. Serveringstillatelse er på plass og alt er i orden, så vi forsøker ikke smyge. Det er mer snakk om å ikke ha for høyt trykk under oppstarten. Det trengs litt tid for å få inn rutiner osv.

Etterhvert som vi får opp farta på pizzabakingen vil pizzavognen sannsynligvis bli plassert på et mer sentralt område i Aurskog-Høland kommune (der vi har serveringsbevilling).

Det første problemet som dukket opp var at Kenwood kjøkkenmaskin ble alt for dårlig til å elte deig med. Jeg bestile en Famag spiralmikser fra Bakerovner.no. Bakerovner er firmaet jeg kjøpte pizzaovnen fra tidligere, og jeg har meget god erfaring med dem.

Nå som elting går som en drøm skal salget økes til man oppnår en ny flaskehals. Vel, den har egentlig oppstått. Det dreier seg om oppbevaring og kjølekapasitet.

Følg med på Lipoli sin Facebookside eller hjemmesiden for oppdateringer.