Om meg

Heisann! Raymond Holmen heter jeg. Her er litt om dette nettstedet.

Raymond Holmen live på scenen
Her er jeg i mitt ess. Å spille for andre gir mye tilbake.

På denne hjemmesiden skriver jeg om ting som opptar meg. Det er min lille blogg på en måte. Min jobb med hjemmesider og SEO har jeg skrevet litt om her.

Lokal datamann på Aurskog

Jeg jobber til daglig hos Aurskog Elektriske, i brunevareavdelingen Lyd-Bilde-Data. Der driver jeg med salg/support av pc, mobil, tv og det meste. Butikken er i Aurskog senter, et lite koselig senter i Akershus.

Levende musikk i helgene

På fritiden er jeg spillemann (ja jeg vil ikke kalle meg musiker) og tilbyr levende musikk til alle slags fester. Musikken begynte som hobby men er like mye næring nå. Partyduoen EVO og mitt enmannsband StingRay farter rundt på Østlandet og underholder i bryllup, julebord, bursdagsselskaper, festivaler osv. Ja, Raymond Holmen fengte litt dårlig, det var derfor jeg kom opp med tanken om å kalle meg StingRay 😉

Eget trykkeri, datakonsulent og sånn

All business går via mitt firma Pickfactory, som startet med produksjon og trykk av gitarplektere i 2004. Etterhvert har jeg gjort en del konsulentarbeid som bygging av hjemmesider, pc-service osv igjennom dette firmaet. Jeg tilbyr også trykksaker utover plektere. For eksempel bandplakater, klær, visittkort.
Nettsiden Pickfactory er litt rufsete nå og skal bygges opp på nytt snart. Plekterfabrikken er ikke lagt ned for dere som tror det, men jeg tar kun på meg større kvanta, 500stk og mer og prioriterer større og gamle trofaste kunder fordi jeg prioriterer fast jobb + musikken for tiden.

Livsnyter på eventuell fritid 😉

Hvis det skulle dukke opp fritid, så liker jeg å drive med mat og drikke. Jeg har brygget øl i over 10 år og kaller hjemmebryggeriet for Lierfossbrew 🙂 Napoleansk pizza gløder jeg skikkelig for om dagen, og etter jeg kjøpte ny pizzaovn har det tatt litt av 🙂

Lage mat og smake på hjemmebrygg er en utrolig koselig kombinasjon. Dessuten er jeg litt nerd, og fikler med overvåking, automasjon, smarthus og sånt. Tibbergreiene er et godt eksempel på dette. Her sparer jeg strøm med Tibber og smarte dingser 😉